Το ποδόσφαιρο στο Λεκανοπέδιο

Στιγμιότυπα από την ιστορία του ποδοσφαίρου στο Λεκανοπέδιο της Αττικής από τις απαρχές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών (Ε.Π.Σ.Α.) και όχι μόνον. Σωματεία, διοργανώσεις, αξιοσημείωτα και παράξενα. Σύλλογοι και παίκτες που έγραψαν τη δική τους ιστορία στις τοπικές κατηγορίες αλλά και στις Εθνικές κατηγορίες.

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Σε αναμονή η Πεύκη!

Η Πεύκη, αναπάντεχα, ανανέωσε τις ελπίδες της για άνοδο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα!

Χθες Τετάρτη, η αθηναϊκή ομάδα τα έπαιξε όλα στη ...δεύτερη δόση του αγώνα της με τον Περαμαϊκό, ο οποίος είχε διακοπεί στις 23 Μαΐου και εκκρεμούσε η διεξαγωγή των τελευταίων τριών λεπτών. Στον ελάχιστο αυτό χρόνο (κρατήθηκε και πεντάλεπτη καθυστέρηση, βάσει του αρχικού φύλλου αγώνα) οι γηπεδούχοι πέτυχαν να σκοράρουν μια ακόμη φορά (το ματς είχε διακοπεί στο 87ο λεπτό, ενώ προηγούνταν με 2-1) και να ισοβαθμίσουν με τον αντίπαλό τους στη δεύτερη θέση του Ειδικού Ομίλου για την άνοδο στη Δ΄ Εθνική.

Το πολύτιμο τέρμα πέτυχε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Ετόκα (φωτό από http://www.onsports.gr)

Το γκολ πανηγυρίστηκε τόσο από τους οπαδούς της Πεύκης, όσο και από τους αντίστοιχους του ...Ολυμπιακού Λιοσίων, που βρέθηκαν στο γραφικό γήπεδο ελπίζοντας ότι τελικά η ομάδα τους θα καταφέρει να παραμείνει στην Α΄ κατηγορία Αθηνών (σε περίπτωση ανόδου της Πεύκης).

Έτσι πλέον, οι διαφορές των δυο ομάδων θα λυθούν οριστικά σε νέο αγώνα μπαράζ το οποίο αναμένεται να ορισθεί αύριο από την Ε.Π.Ο., πιθανότατα για την Τετάρτη 4 Ιουλίου.

Να σημειωθεί τέλος, ότι οι υπεύθυνοι της Πεύκης είχαν φροντίσει να διαθέτουν πληθώρα από μπάλες γύρω απ' τον αγωνιστικό χώρο, ενώ για την αποφυγή καθυστερήσεων υπήρχαν τουλάχιστον επτά με οκτώ  ball-boys, που κάλυπταν κάθε γωνιά του περιβάλλοντα χώρου. Το "παρών" έδωσε ισχυρή αστυνομική δύναμη, ωστόσο οργανωμένοι οπαδοί των φιλοξενουμένων δεν υπήρχαν στο γήπεδο, λόγω σχετικής απαγόρευσης της Γ. Γραμματείας Αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου