Η ιστορία του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου

Μια ανασκόπηση της πορείας του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου από τις απαρχές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών (Ε.Π.Σ.Α.) έως και τις μέρες μας. Γνωρίστε όλους τους συλλόγους που έγραψαν τη δική τους ιστορία στις τοπικές κατηγορίες Αθηνών, αλλά και όσους ξέφυγαν απ' το στενό εκείνο πλαίσιο δράσης και διέπρεψαν στα προκριματικά τουρνουά, στις ερασιτεχνικές περιφερειακές διοργανώσεις, αλλά και στις Εθνικές μας κατηγορίες.

Μια μακρά πορεία, που τη χαρακτήρισαν έντονες συγκινήσεις, συναρπαστικά συμβάντα και πάνω απ' όλα αυτό το ιδιαίτερο χρώμα που χάριζαν οι εμπνεύσεις των ποδοσφαιριστών στους αγωνιστικούς χώρους και οι εκδηλώσεις των φιλάθλων στις εξέδρες.

Καλή σας περιήγηση!

Επικοινωνία: aNwDyNos@gmail.com


Τετάρτη, 4 Μαΐου 2011

Τα πρωταθλήματα ΕΠΣ Αθηνών στην ελληνική Βικιπαίδεια!Ο καλός φίλος του ιστολόγιου και του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου γενικότερα, καθηγητής κ. Θεόδωρος Μ. έχει δημιουργήσει λήμματα για όλες σχεδόν τις αγωνιστικές περιόδους των κατηγοριών της ΕΠΣ Αθηνών!

Τα στοιχεία δημοσιεύονται στην ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια του διαδικτύου Βικιπαίδεια (http://el.wikipedia.org)

Για το κεντρικό άρθρο, δείτε εδώ (με κλικ πάνω στο έτος "ανοίγει" η κάθε σεζόν):

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95.%CE%A0.%CE%A3._%CE%91%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CF%8E%CE%BD#.CE.A0.CF.81.CF.89.CF.84.CE.B1.CE.B8.CE.BB.CE.B7.CF.84.CE.AD.CF.82_.28.CF.84.CE.B7.CF.82_.CE.91.27_.CE.BA.CE.B1.CF.84.CE.B7.CE.B3.CE.BF.CF.81.CE.AF.CE.B1.CF.82_.CE.95.CE.A0.CE.A3.CE.91.29

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου