Η ιστορία του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου

Μια ανασκόπηση της πορείας του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου από τις απαρχές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών (Ε.Π.Σ.Α.) έως και τις μέρες μας. Γνωρίστε όλους τους συλλόγους που έγραψαν τη δική τους ιστορία στις τοπικές κατηγορίες Αθηνών, αλλά και όσους ξέφυγαν απ' το στενό εκείνο πλαίσιο δράσης και διέπρεψαν στα προκριματικά τουρνουά, στις ερασιτεχνικές περιφερειακές διοργανώσεις, αλλά και στις Εθνικές μας κατηγορίες.

Μια μακρά πορεία, που τη χαρακτήρισαν έντονες συγκινήσεις, συναρπαστικά συμβάντα και πάνω απ' όλα αυτό το ιδιαίτερο χρώμα που χάριζαν οι εμπνεύσεις των ποδοσφαιριστών στους αγωνιστικούς χώρους και οι εκδηλώσεις των φιλάθλων στις εξέδρες.

Καλή σας περιήγηση!

Επικοινωνία: aNwDyNos@gmail.com


Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011

Οι δυο "θυγατρικές" Ποδοσφαιρικές Ενώσεις της ΕΠΣΑ

Το έμβλημα της ΕΠΣΔΑ
Το σήμα της ΕΠΣΑΝΑΗ ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής ιδρύθηκε το 2000, όμως μόλις το 2003 κατάφερε να ξεπεράσει τα νομικά προβλήματα και τις διαμάχες με την ΕΠΣ Αθηνών και να διοργανώσει το πρώτο Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ. Την επόμενη σαιζόν ξεκίνησε και η διοργάνωση πρωταθλήματος.

Σχετικά νεοσύστατη είναι και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής (ΕΠΣΔΑ). Από το 2004 που ξεκίνησε να διοργανώνει το τοπικό Πρωτάθλημα και Κύπελλο ...

Διαβάστε τη συνέχεια των άρθρων στα αναλυτικά αφιερώματα του
http://www.erasitexniko-podosfairo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου