Η ιστορία του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου

Μια ανασκόπηση της πορείας του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου από τις απαρχές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών (Ε.Π.Σ.Α.) έως και τις μέρες μας. Γνωρίστε όλους τους συλλόγους που έγραψαν τη δική τους ιστορία στις τοπικές κατηγορίες Αθηνών, αλλά και όσους ξέφυγαν απ' το στενό εκείνο πλαίσιο δράσης και διέπρεψαν στα προκριματικά τουρνουά, στις ερασιτεχνικές περιφερειακές διοργανώσεις, αλλά και στις Εθνικές μας κατηγορίες.

Μια μακρά πορεία, που τη χαρακτήρισαν έντονες συγκινήσεις, συναρπαστικά συμβάντα και πάνω απ' όλα αυτό το ιδιαίτερο χρώμα που χάριζαν οι εμπνεύσεις των ποδοσφαιριστών στους αγωνιστικούς χώρους και οι εκδηλώσεις των φιλάθλων στις εξέδρες.

Καλή σας περιήγηση!

Επικοινωνία: aNwDyNos@gmail.com


Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012

Νικήτρια η Πεύκη, πανηγυρίζουν στα Λιόσια!

Η Πεύκη επικράτησε του Περαμαϊκού σε αγώνα μπαράζ που έγινε στο Αίγιο την Τετάρτη 11 Ιουλίου με σκορ 1-0, χάρις σε τέρμα που επιτεύχθηκε στο προτελευταίο λεπτό της παράτασης και πανηγύρισε έτσι την επιστροφή της στη Δ΄ Εθνική.

Διαβάστε αναλυτικά τις λεπτομέρειες του δραματικού ματς στον παρακάτω σύνδεσμο (http://www.stoplekto.gr/)

http://www.stoplekto.gr/%CE%B7-%CF%80%CE%B5%CF%8D%CE%BA%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B4-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE/

2 σχόλια:

  1. Τελικά η ΕΠΟ (εκλογές γαρ)ανέβασε όλες τις ομάδες οι οποίες έδωσαν αγώνες κατάταξης, οπότε τζάμπα η όλη φασαρία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνηθισμένες καταστάσεις για το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο, δυστυχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή