Η ιστορία του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου

Μια ανασκόπηση της πορείας του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου από τις απαρχές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών (Ε.Π.Σ.Α.) έως και τις μέρες μας. Γνωρίστε όλους τους συλλόγους που έγραψαν τη δική τους ιστορία στις τοπικές κατηγορίες Αθηνών, αλλά και όσους ξέφυγαν απ' το στενό εκείνο πλαίσιο δράσης και διέπρεψαν στα προκριματικά τουρνουά, στις ερασιτεχνικές περιφερειακές διοργανώσεις, αλλά και στις Εθνικές μας κατηγορίες.

Μια μακρά πορεία, που τη χαρακτήρισαν έντονες συγκινήσεις, συναρπαστικά συμβάντα και πάνω απ' όλα αυτό το ιδιαίτερο χρώμα που χάριζαν οι εμπνεύσεις των ποδοσφαιριστών στους αγωνιστικούς χώρους και οι εκδηλώσεις των φιλάθλων στις εξέδρες.

Καλή σας περιήγηση!

Επικοινωνία: aNwDyNos@gmail.com


Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011

Η ιστορία της ΕΠΣ Αθηνών στη Βικιπαίδεια

Χάρις στην ανεκτίμητη προσφορά των χρηστών TB5050, Dimitrisss, αΝώΔυΝος και άλλων φίλων του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, η ελληνική Βικιπαίδεια (http://el.wikipedia.org/), διαθέτει πλέον μια τεράστια βάση δεδομένων για την ιστορία των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Αθηνών. Υπάρχουν καταχωρημένες όλες οι σεζόν από το 1924 έως και την περίοδο 1999-00 και μπορούν να διαβαστούν ελεύθερα, με ένα απλό κλικ στη χρονιά που επιθυμούμε. Ωστόσο, απομένει η προσθήκη των σεζόν 2000-2011, που μπορεί να γίνει από τον οποιοδήποτε (χρήστη ή και απλό επισκέπτη), κάνοντας χρήση των κουμπιών "Επεξεργασία" και "Αποθήκευση"

Δείτε εδώ:
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95.%CE%A0.%CE%A3._%CE%91%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CF%8E%CE%BD#.CE.9C.CE.B5.CF.84.CE.AC_.CF.84.CE.B7.CE.BD_.CE.BA.CE.B1.CE.B8.CE.B9.CE.AD.CF.81.CF.89.CF.83.CE.B7_.CF.84.CF.89.CE.BD_.CE.B5.CE.B8.CE.BD.CE.B9.CE.BA.CF.8E.CE.BD_.CE.BA.CE.B1.CF.84.CE.B7.CE.B3.CE.BF.CF.81.CE.B9.CF.8E.CE.BD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου