Η ιστορία του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου

Μια ανασκόπηση της πορείας του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου από τις απαρχές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών (Ε.Π.Σ.Α.) έως και τις μέρες μας. Γνωρίστε όλους τους συλλόγους που έγραψαν τη δική τους ιστορία στις τοπικές κατηγορίες Αθηνών, αλλά και όσους ξέφυγαν απ' το στενό εκείνο πλαίσιο δράσης και διέπρεψαν στα προκριματικά τουρνουά, στις ερασιτεχνικές περιφερειακές διοργανώσεις, αλλά και στις Εθνικές μας κατηγορίες.

Μια μακρά πορεία, που τη χαρακτήρισαν έντονες συγκινήσεις, συναρπαστικά συμβάντα και πάνω απ' όλα αυτό το ιδιαίτερο χρώμα που χάριζαν οι εμπνεύσεις των ποδοσφαιριστών στους αγωνιστικούς χώρους και οι εκδηλώσεις των φιλάθλων στις εξέδρες.

Καλή σας περιήγηση!

Επικοινωνία: aNwDyNos@gmail.com


Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013

Η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου

Στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" (φωτό) θα διεξαχθεί
 ο επαναληπτικός ημιτελικός, μεταξύ Αιγάλεω και Δόξας
Ολοκληρώθηκε πριν από περίπου μια ώρα η διαδικασία της κλήρωσης των διπλών ημιτελικών του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ Αθηνών. Τα ζεύγη είναι Κηφισιά-Ιάσων Ιλίου και Δόξα Βύρωνα-Αιγάλεω. Τα πρώτα παιχνίδια, με γηπεδούχους τους αναφερόμενους σαν πρώτους, θα γίνουν την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου, στις 3 μ.μ. και οι επαναληπτικοί αγώνες την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, στις 2:30 μ.μ.

Σε περίπτωση ισοπαλίας στα συνολικά τέρματα που θα πετύχουν οι αντίπαλοι (Προσοχή: Δεν πριμοδοτούνται τα εκτός έδρας γκολ), θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και, εάν χρειασθεί, θα εκτελεστούν πέναλτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου